Polityka prywatności

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY RODO. 

Klauzula informacyjna
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia
27 kwietnia 2016 r. (Dz.U.UE.L.2016.119.1 z dnia 2016.05.04); zwanego dalej
Rozporządzeniem, informujemy, iż:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest WOKAR Sp. z o.o. z siedzibą w Kargowej,
przy ul. Kolejowej 8.
2. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu wykonania zawartej umowy na podstawie
art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia.
3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez okres realizacji umowy.
4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich sprostowania,
usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia swoich danych.
5. Posiada Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym
momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie
zgody przed jej cofnięciem;
6. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uzna Pani/Pan, że
przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy Rozporządzenia.
7. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne ale jest warunkiem zawarcia
umowy i realizacji umowy. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania, a konsekwencją nie
podania danych osobowych będzie niemożliwość zawarcia umowy.
8. Decyzje w oparciu o podane przeze nas dane nie będą podejmowane w sposób
zautomatyzowany.

 

 

 

Polityka COOKIES

 

WOKAR szanuje prywatność Pani/Pana jako użytkownika serwisów w domenach internetowych:wokar.biz, opakowania-kartony-tektura.eu, zwanej dalej serwisem. Zależy nam, aby każdy, kto odwiedza serwis, dokładnie wiedział, jak może chronić swoją prywatność. Dlatego zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności serwisu.

 WOKAR mając świadomość ponoszonej odpowiedzialności za ochronę danych osobowych powierzonych nam przez Panią/Pana, traktuje kwestie bezpieczeństwa danych z najwyższą starannością, dokłada wszelkich starań, aby chronić serwis wraz z przetwarzanymi na nim danymi, m. in. przed nieuprawnionym dostępem osób trzecich. W tym celu WOKAR stosuje fizyczne środki bezpieczeństwa, systemy bezpieczeństwa zabezpieczające dostęp do serwerów i serwisu oraz rozwiązania kryptograficzne.
Dane osobowe przesłane na naszą skrzynkę pocztową przy pomocy formularza kontaktowego oraz formularza zamówienia udostępniane są wyłącznie tym pracownikom oraz podmiotom, którym są one niezbędne do realizacji zadań i są one przetwarzane wyłącznie w celach opisanych w niniejszej Polityce prywatności serwisu.

Polityka dotycząca cookies i podobnych technologii
Dla Państwa wygody Serwisy firmy Wokar używają plików cookies i podobnych technologii m.in. po to, by dostosować serwis do potrzeb użytkowników, i w celach statystycznych. Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty. Serwis stosuje cookies pozwalające "pamiętać" o ustawieniach użytkownika (np. język).

Kto decyduje cookies?

Mechanizm zapisywania i wysyłania plików cookies zależny jest od konfiguracji przeglądarki internetowej zainstalowanej na Waszym urządzeniu. Poziom ochrony przed cookies może ustawić użytkownik w swojej w przeglądarce internetowej, aż do całkowitego ich zablokowania, zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, jednak może to spowodować ograniczenia związane z korzystaniem z naszego serwisu.

Zablokowanie cookies oznacza brak akceptacji dla stosowanych tu cookies.

Czytaj więcej o cookies ...

PODSTAWA PRAWNA:
Art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) z poźn. zm.

Kartony WOKAR
© 2006- 2020 Opakowania Kartonowe Wokar created by Sulech 2781558 (11)